Mother Mercury: De Ultieme Queen Tribute Band Nu Beschikbaar Bij Forever Tributes!

Boek nu!

Nieuws

Fantastisch nieuws voor alle Queen-fans! Europa's meest authentieke Queen tribute band, Mother Mercury, is nu exclusief te boeken via Forever Tributes. Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol iconische hits en spectaculair entertainment!

Sonny Vande Putte, Winnaar van VTM Starstruck 2024, Aan Het Roer!

Met trots presenteren we Sonny Vande Putte als de frontman van Mother Mercury. Sonny, de winnaar van VTM Starstruck 2024, beschikt over een stem die je kippenvel bezorgt en een podiumprésence die niemand onberoerd laat. Geen pruiken of neppe snorren hier – alleen pure passie en muzikaal vakmanschap.

Beleef de Magie van Queen!

Mother Mercury neemt je mee op een muzikale reis door de tijd met een show die eer doet aan de legendarische band Queen. Verwacht een explosie van energie, humor en perfecte interactie met het publiek. Hits als 'Don't Stop Me Now', 'Radio Ga Ga' en 'Bohemian Rhapsody' zullen je zeker niet teleurstellen.

Waarom Mother Mercury?

Deze band heeft Queen bestudeerd tot in de kleinste details. Van de nummers en geluid tot de harmonieën, kleding, bewegingen en authentieke apparatuur – Mother Mercury laat je elke keer weer zien waarom zij de beste zijn in wat ze doen.

Ze zullen je gegarandeerd laten rocken. Ben je er klaar voor? Boek nu en beleef de magie van Queen zoals nooit tevoren!

Nu beschikbaar voor boekingen bij Forever Tributes!

Wacht niet langer en verzeker je van een avond vol muzikaal vuurwerk en nostalgie.

Neem contact op met Forever Tributes en boek Mother Mercury voor jouw evenement. Ready, Freddie?!

Neem contact op
Neem contact op

Overig nieuws